oude reclame zwitsal

Zwitsal, een merk dat diepgeworteld is in de Nederlandse geschiedenis van babyverzorgingsproducten, begon zijn reis in 1920 toen de apotheker Jansen uit Apeldoorn besloot een zachte, hypoallergene zeep te ontwikkelen specifiek voor baby’s. Dit initiatief, gedreven door de wens om een product te bieden dat zacht genoeg was voor de gevoelige huid van baby’s, leidde tot de oprichting van het merk Zwitsal. De naam “Zwitsal” is afgeleid van Zwitserland, ge├»nspireerd door de zuiverheid en schoonheid van het Zwitserse landschap, wat de kwaliteit en zachtheid van de producten symboliseert.

In de daaropvolgende decennia groeide Zwitsal uit tot een toonaangevend merk in de sector van babyverzorgingsproducten, bekend om zijn kenmerkende geur en het logo met het schattige babygezichtje. Het assortiment breidde zich snel uit met producten zoals babyshampoo, lotion, olie en poeder, allen ontwikkeld met de focus op mildheid en veiligheid voor de gevoelige huid.

Zwitsal werd een huishoudnaam in Nederland en daarbuiten, geliefd bij ouders en verzorgers die het beste willen voor hun kinderen. Vandaag de dag blijft Zwitsal zich inzetten voor de zorg en bescherming van de allerjongsten, met producten die generaties van families vertrouwen en koesteren.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp