emaille reclamebord cinzano vermouth

emaille reclamebord cinzano vermouth

Cinzano vermouth, een embleem van Italiaanse verfijning en traditie, vindt zijn oorsprong in het hart van Turijn in 1757. De broers Giovanni Giacomo en Carlo Stefano Cinzano, afkomstig uit een familie van distilleerders en kruideniers, legden de basis voor wat een wereldberoemd merk zou worden. Met behulp van hun kennis van kruiden en wijnen, creƫerden zij een scala aan vermout: aromatische wijnen verrijkt met een geheim mengsel van lokale en exotische kruiden en specerijen.

De ambachtelijke kwaliteit en unieke smaakprofielen van Cinzano trokken al snel de aandacht van de Italiaanse adel en internationale klanten, waardoor het merk synoniem werd voor Italiaanse excellence in vermout en aromatische wijnen. In de 19e eeuw begon Cinzano met de export naar andere landen, waardoor het merk een vaste waarde werd in bars en huishoudens over de hele wereld.

Naarmate de jaren vorderden, bleef Cinzano innoveren, met de introductie van nieuwe smaken en producten, maar altijd met respect voor de rijke traditie en kwaliteit die het merk groot maakten. Vandaag de dag blijft Cinzano een symbool van Italiaanse gastvrijheid en levenskunst, geliefd bij consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit en authenticiteit in hun vermout en cocktails.

 

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp